Osman Can Özcanlı En Etkileyici 12 TEDX Türk Konuşmacısı Arasında

Böbürlenmekle gururlanmak arasında ince bir çizgi vardır. Kimimiz o çizgileri çok iyi çizebilirken kimilerimiz de o çizginin varlığından habersiz bir şekilde hayatlarını sürdürmektedir. İşte bunu başarabilen adamlar (cinsiyet ayırmaksızın) hayatta imrenerek baktığımız başarılara sahiptirler. Peki hikayenin perde arkası?

TEDX konuşmalarında Türkiye’de belki de çok iyi konuşmalar yapılmıştır. Sektörde daha yakından bilinen tanınan adamların ve hanımların (Fatoş Karahasan, E. Büyükşener, Y. Pembecioğlu, I. Yılmaz, SingleLadiez vb.) konuşmalarındaki ifadeler de gerçekten bizden olmayan (reklam, dijital, SM vb) için çok faydalı konuşmalar olduğu şüphesizdir.

Ama ben bu listeyi oluştururken çok farklı deneyimleri denkleme aldım. Dinlerken sizi hikayenin içine çeken ve bittiğinde dank diye suratınıza patlatıp zihninizi açmanıza yardımcı olan hikayeler.

Semih Saygıner’in hikayesini dinlerken, Aziz Kedi’yi anlamaya çalışırken dağılabilirsiniz.  Hakan Bilgin her dijitalcinin ucundan yakalayacağı bir hikayeye sahip.  Veysel Berk bence hepimizin umut hikayesi olabilir. Hangimiz İsmail Özger gibi ya da S. Zafer Ellialtı gibi olmayı hayal etmiyor.

Biraz zihniniz açılsın istiyorsanız, 12 videoyu kesinlikle izleyin. Peş peşe izlemeyin, işinizden istifa edebilirsiniz ;)

 

 

http://wikimarketing.org/en-etkileyici-12-turk-tedx-konusma/


Yorumlarınızın yayınlanmadan önce onaylanması gerekmektedir.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Example blog post
Example blog post
Example blog post