Business MacBook Çantası

 

Business Koyu Kahve 13 inç MacBook Çantası

Ozpack ile İhtiyacın Olan Her Şey Yanında

İşe yeni başladıysan veya öğrenciysen hem kitaplarını hem defterlerini hem de bilgisayarını aynı anda nasıl düzenli ve güvenli bir şekilde taşıyabilirim sorusuna yanıt arıyorsan, Ozpack notebook çantası tam karşında duruyor! Teknoloji, hayatımızın her noktasında bizimle. Bu yüzden telefonun yanında laptop kullanımı da oldukça yaygınlaştı. Sen de hem laptopunu hem de diğer kitap ve defterlerini tek bir yerde taşıyabilmenin hayalini kuruyorsan Ozpack Business koleksiyonu bunun için yaratıldı. Genellikle orta boy laptop çantaları; MacBook Pro kılıfı ve ajanda, defter, kitap gibi malzemelerini yerleştirebileceğin koruyucu lastikli bölmeden oluşur. Ozpack, sadece bilgisayarlarını veya kitaplarını değil; anahtarlık, kalem, telefon veya diğer kişisel eşyalarına da kucak açar. Böylece işte, okulda veya kafede ihtiyaç duyabileceğin pek çok eşya Ozpack ile her an yanında olacak!

 

Her şey Gelip Geçici, Ozpack Dostluğu Ömür Boyu 

İş yerinde sana verilen sunumları gerçekleştirirken, fakültede derse veya sınavlara girerken, senin için önemli olan bir iş görüşmesine giderken Ozpack laptop çantası en yakın destekçilerinden birisi. Bilgisayarına ihtiyaç duyduğun anda özenle tasarlanmış iç gözünden çıkarıp kullanabileceksin. Üstelik Ozpack, bu işlemi pratik kullanımıyla saniyeler içerisinde gerçekleştirme fırsatı sunar. Örneğin, gün boyunca çok yoruldun, bir kafede kahveni içip kişisel notebookunla hoş vakit geçirmek istiyorsun. Masanın hemen üzerinde seni bekleyen Ozpack laptop çantan tam bu noktada sana göz kırpıyor! Üstelik bu çanta, içerisine kalem, kitap, defter ve notebook gibi pek çok eşya koymana rağmen küçücük bir alan kaplar. İş yerinde veya okulda olduğu gibi şimdi keyif sırasında da senin yanında olan Ozpack, güvenilir ve kaliteli yapısıyla senin için önemli olan her şeyi bünyesinde toplar. Hem mütevazı hem de etraftaki gözleri üzerine toplayan tasarımıyla her zaman senin yanında olduğunu hissettirir. Ömür boyu kullanım garantisi ise seninle paylaştığı her anın henüz bir başlangıç olduğuna işaret!

İşlevselliğin şık bir tasarımlı buluştuğu Ozpack laptop çantaları, beklentilerini karşılayacak farklı renk ve desenlerle seni etkilemek üzere karşına geçer. Gün boyu eşlik edecek bir laptop çantası seçiminde kendi ruhunu yansıttığını düşündüğün siyah yahut kahverengi modeli tercih edebilirsin. Kahverengi ve siyah renk seçenekleriyle Ozpack, her kombinine ayak uyduracak! Ayrıca, sen de üniversiteden yeni mezun olmuş, hayalleri olan veya işe yeni başlamış bir gençsen siyah veya kahverengi seçimi iş yeri için mükemmel bir tercih olacak! Laptop çantası renkli olmalı, ayrıca ben tam bir mor tutkunuyum diyorsan hiç sıkıntı değil; çünkü Ozpack’in özenle ürettiği mor hologram laptop çantası da tam sana göre! Hologramlı yapısıyla eğlence anlayışım tam olarak bu diyen kişiler içinse vazgeçilmez bir parça. 

İster mor ister siyah ister kahverengi olsun Ozpack yanındayken etrafa ışıltını her zaman yansıtabilirsin. Ayrıca bu parlaklık ve kalitesi suni deri ile birlikte karşına çıkar. Dolayısıyla Ozpack ailesine dahil olduğunda otomatik olarak çevreci bir anlayış benimsemiş olursun.  

Business Mor Hologram 13 inç MacBook Çantası

Ozpack Klasik Sevdasını Tabletlerde Yaşamaya Var mısın?

Sen de eğlenceli video izlemek, okul projelerini yapmak ve iş yerinde haberleri takip etmek ve maillerini hızlıca cevaplamak için tablet kullananlardansan Ozpack’li olmamak için hiçbir sebep yok! Ozpack iPad mini kılıfı yüksek kalite ve klasik tasarımla Business koleksiyonu adı altında senin için yaratıldı. Üniversite öğrencisiysen ve derslerde az yer kapladığını düşündüğün için iPad’ini kullanmak istiyorsan Ozpack tablet kılıfı tasarımları tam senin ihtiyacını karşılayacak nitelikte. Böylece derste istediğin zaman iPad’ini Ozpack’ten kolaylıkla çıkarıp notunu alıp araştırmanı yapabilirsin. Aynı şekilde nereye gidersen git, tabletini güvenle taşıman konusunda da Ozpack sana kucak açıyor olacak. Su geçirmez laptop çantası ile benzer özellikleri taşıyan, yine su geçirmez Ozpack tablet kılıfları diğer ekipmanlarını da başarıyla korur. Gündelik hayatındaki macerana ortak olan okulda, iş yerinde, sokakta, seyahat zamanlarında rahatlıkla kullanabileceğin tablet kılıfları, normal boy ve mini boy olarak karşına çıkar. Böylece birbirinden farklı boyutlara sahip tablet kullanıcıları da Ozpack ailesine katılabilir. 

Business tablet kılıfı fiyatları, boyut özelliklerinden dolayı farklı rakamlarla satışa sunulur. Boyutlara bakacak olursak normal boy tabletler için özenle üretilmiş kılıfların boyutları, 22,5 X 29 cm’dir. Belirtilen tablet ölçülerine uygun gözü, 7-8 kitap ve defterini rahatlıkla muhafaza edebilir. Bunun yanında iPad 11 inç ve diğer markaların 10,5 inç boyutlarına kadar olan tabletleri ile uyumludur. Dolayısıyla Business iPad kılıfı 10,2 inç olan tabletini güvenli bir şekilde saklamana yardımcı olur. Diğer bir seçenek ise mini tablet kılıflarıdır. Siyah, kahverengi ve desenli alternatifleriyle her ortama ayak uydurabilen bu modeller hayat macerana ortak olmak için can atıyor!

Eğer sıra dışı tasarımlardan hoşlanıyorsan, Desenli Business serisine de göz atabilirsin. Bu serinin içerisinde birbirinden farklı renk ve desenlerde birçok tasarım seni bekliyor. Eğer klasik stilini sürdürmek istersen, desenli modellerin içinde de sana uygun sade ancak keyifli modelleri bulabilirsin. Örneğin Marble Black, klasik stiline ivme kazandıracak modellerden birisi. Bunun yanı sıra okulda veya ofiste canlı renklerin sana eşlik etmesini istersen Brain Street ve The Birth of Venus gibi alternatiflere göz atabilirsin. Aynı zamanda tam bir film tutkunuysan Ozpack’ın Film Tablet modeli de tam sana göre olabilir.  

Business Stain 13 inç MacBook Çantası

Ozpack Business Koleksiyonu Senin İçin Özel Olarak Tasarlandı

Gündelik hayatta bilgisayar, kitap, defter ve diğer özel ekipmanlarını hemen kolunun altında pratik bir şekilde taşımak istiyorsan ve senin macerana ortak olacak bir ortak arıyorsan Ozpack ailesi seninle tanışmak için sabırsızlanıyor! Hem iPad’ini hem de notebookunu rahatlıkla muhafaza edebileceğin Ozpack ailesine katılmak için yapman gereken tek şey iPad’ini ve notebookunu koyabileceğin çanta rengi tercihinde bulunmak. Mac Air kılıfları mor hologramlı hariç aynı tablet kılıfları gibi siyah, kahverengi ve desenli alternatifleriyle karşına çıkacak. 

Sade ve şık tasarımıyla seni ve çevrendeki herkesi etkileyecek Ozpack modelleri hem çok mütevazı hem de göz kamaştırıcı. Neon tasarımların canlı renkleriyle de özellikle yaz aylarında kendini daha enerjik hissedebilirsin. Genel olarak bakıldığında Ozpack Business serisi fermuarlı gözün bulunduğu ön kısım, bilgisayar ve defterlerinizi koyacağın iç kısımdan oluşuyor. Kafede otururken, fakülte koridorlarında gezerken veya işe giderken telefonunu, anahtarlığını, kalem veya diğer kişisel eşyalarını bu sade tasarımın bir parçası olan ön gözde muhafaza edebilirsin. Defterlerini, bilgisayarlarını koyabileceğin kısım ise MacBook çantası kullanıcıları için lastikli ve korunaklı bir şekilde tasarlandı. Bu şekilde eşyalarını etrafa saçmadan düzenli bir şekilde bir başka yere taşıyabilirsin. Lastikli kısmın hemen yanında yer alan MacBook kılıfı ise adeta Macbook’unu dış etkenlere karşı koruyan bir kalkan!

İş görüşmesi için takım elbiselerini altına çektin ve sana hem özgüven aşılayacak hem de bilgisayar, tablet, kitap veya defter gibi eşyalarını taşıyacak bir arkadaş arıyorsun. İşte Ozpack Business koleksiyonu tam olarak karşında duruyor! Tablet çantası yanında orta boy laptop çantaları ile macerana ve heyecanına ortak amacıyla senin için özel olarak üretildi. Çok amaçlı kullanılabilecek gözleri ve sade dış tasarımıyla ve ömür boyu kullanım garantisiyle senin her anında yanında olmaya dünden hazır. Ozpack laptop çantaları ile kendi kişisel alanını yaratabilir ve ömür boyu yaşayacağın her anıya Ozpack’i de dahil edebilirsin. Bu noktada dikkat etmen gereken nokta Macbook’un ile Ozpack’inin uyum sağlayabilmesi. 14 inç boyutlarındaki laptoplar hariç, 2017 ve sonraki yılların Macbook Pro’ları, 2020 ve sonraki yılların Macbook Air’leri ile uyum sağladığını göz önünde bulundurman avantajlı olacak. 13,3 inç laptop çantası boyutlarının yanı sıra, 13 inç laptop çantası ve tablet kılıflarına kendi adını yazdırarak da Ozpack’in eşsiz tasarımına sen de imzanı atarak bu ailenin unutulmaz üyelerinden birisi olabilirsin! 


Yorumlarınızın yayınlanmadan önce onaylanması gerekmektedir.

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Example blog post
Example blog post
Example blog post